GP 20+/25, GP20+/32, GP 45

GP 20+/25, GP20+/32, GP 45

ПРЕДНОСТИ

–  Обезбедува можност за промена на гориво компоненти во веќе изградени греење;
– Поедноставено пуштање во работа – plug & play;
– Обезбедува оптимален гориво процес, постигнување на висока ефикасност при потрошувачката на гориво и ниска потрошувачка на енергија;
– Стандардна комплет со температурни налепници – сопствена, патентиран систем за сигнализација при потреба од чистење на горилникот;
– Произведуваат со компоненти од реномирани Европски производители;
– Прецизен микропроцесорот управување произведено во Шведска:
– Практично и лесно прилагодување на моќноста во широк опсег преку надворешни потенциометар;
– Автоматско палење и електронска контрола на огнот. Прилагодлива чувствителност на фото-сензорот;
– Автоматско регулирање на брзината на вентилаторот. Дува на комората за согорување на СТАРТ и СТОП команда;
– Дијагностицирање на работата на горилникот и процесот на согорување со светлинска индикација;
– Можност за работа со котелен и собен термостат;
– Интегрирани заштити од прегревање и самозапалување;
– Се карактеризираат со тивка работа, висока ефикасност и сигурност;
– Стандардна комплет горилник и транспортен шнек.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *